Cine sunt

Sunt buzoian prin nastere, bucurestean prin adoptie (si nevoie). Sunt nascut pe 7 ianuarie ’83 (de Sf. Ion) si de aici mi se trage si numele, singurul de altfel.

La 18 ani si jumatate am descoperit doua “unelte” care m-au ajutat sa ma schimb radical: Analiza Grafologica si Programarea Neuro-Lingvistica (NLP).

Din acel moment am devenit un pasionat al domeniului dezvoltarii personale si profesionale. Alaturi de alti cativa pasionati, am pus umarul la promovarea domeniului in Romania inca din primii sai ani de existenta.

Cu timpul, domeniul a crescut si a devenit, zic unii, o industrie de sine statatoare cu traineri, coachi, consultanti si specialisti in multe subdomenii.

11 ani de experienta

In ultimii 11 ani am invatat, testat, experimentat si aplicat 5 “unelte” principale in munca mea cu organizatiile si oamenii: Analiza Grafologica (11 ani), NLP (11 ani), marketing (9 ani), LAB Profile (6 ani) si persuasiune (6 ani).

O misiune asumata

Spre finalul anului 2008 mi-am dat seama ca simpla munca de trainer si consultant nu imi este de ajuns. Aveam nevoie de ceva mai mult.

Si dupa un proces de “soul searching” care a tinut cam un an de zile, am pus bazele, impreuna cu alti cativa pasionati, unei organizatii nonprofit atipice, Asociatia Empower Romania, organizatie a carei misiune este de a face educatia pentru succes accesibila pentru toti.

In prezent sunt lider al acestei organizatii si cred din ce in ce mai mult in impactul pe care uneltele de dezvoltare personala si profesionala il au in viata personala si in cea a companiilor.

Daca vrei sa afli detalii despre ce fac si cum te pot ajuta pe tine si/sau organizatia ta, citeste ce fac.