Ce fac

Simplu spus, ajut oamenii sa-si atinga obiectivele personale si profesionale si asist organizatiile (de orice tip) sa-si dezvolte oamenii pentru a fi mai productivi si mai fericiti.

Training si consultanta pentru companii

Ca trainer si consultant, ma implic in companii conduse de manageri constienti ca oamenii lor au nevoie de educatie continua pentru a fi eficienti si fericiti la job. Daca intelegi ce vreau sa spun, ia legatura cu mine si afla mai multe despre cum te pot ajuta prin:

  • training pentru dezvoltarea relatiilor la job, pentru motivare eficienta si evitarea conflictelor (cu NLP, Analiza Grafologica si LAB Profile);
  • training pentru comunicare de impact in relatii, vanzari si public speaking (cu NLP, LAB Profile, marketing si persuasiune);
  • consultanta pentru recrutarea oamenilor potriviti, pentru evaluarea lor si dezvoltarea de echipe unite, eficiente si puternice (cu Analiza Grafologica si LAB Profile).

Folosesc in munca mea 5 instrumente principale: Programare Neuro-Lingvistica – NLP (11 ani experienta), Analiza Grafologica (11 ani), marketing (9 ani), LAB Profile (6 ani) si persuasiune (6 ani). Scopul este sa iti ofer o solutie personalizata si optimizata pentru nevoile oamenilor din organizatia ta.

Antreprenoriat social in educatie

Ca antreprenor social, conduc Asociatia Empower Romania, o organizatie nonprofit atipica a carei misiune este sa faca educatia pentru succes accesibila pentru toti.

Cred ca educatia nonformala continua este esentiala in atingerea obiectivelor personale si profesionale. De aceea, in Empower dezvoltam programe de educatie nonformala pentru toti cei care vor sa faca pasul urmator in viata lor, indiferent de nivelul actual la care se afla.

Te invit sa faci parte din poveste, avand posibilitatea sa fii participant in programele Empower, voluntar, colaborator, partener apropiat, sponsor sau sustinator. Ne gasesti pe Empower.ro si pe facebook.