Bakemono: publishing si dezvoltare

Andrei face bine ca se implica in Bakemono, un proiect de publishing online.

Fiind implicat la randu-mi in Empower.ro si BasicMarketing.ro, cat si iLearningGlobal / EducatieInformala.ro, apreciez proiectele de calitate in tot ce tine de publishing.

Bakemono Publishing and Development este o companie de publishing online cu activitatea structurata pe trei tipuri de site-uri: continut original quality, aplicatíi web-based si mobile web.

Este un proiect antreprenorial creat de catre Dorin Boerescu (Godmother, Hyperactive, Agrafa, Tiparituri) si finantat de Daniel Enache (Thousand Tiny Tigers). Viorel Copolovici (pranzuldincaserola.ro, hohoscop.ro) este al treilea membru al consiliului de administratie Bakemono, implicat in dezvoltarea de continut si comunicarea proiectelor Bakemono. Din echipa manageriala mai fac parte Bobby Voicu (ftw.ro, capslock.ro) si Andrei Rosca (bookblog.ro, basicmarketing.ro, empower.ro), consultanti pentru monetizare si marketing online.

Bakemono intra pe piata cu un portofoliu propriu de sapte site-uri: convertor.ro, convertor2.ro, pranzuldincaserola.ro, hohoscop.ro, eteo.ro, m.convertor.ro, m.eteo.ro.

Spor si succes! :)

27. July 2009 by Ionut
Categories: Antreprenoriat si afaceri, Noutati si stiri, Recomandari | 1 comment

One Comment

  1. O initiativa de apreciat, ramane de vazut cum se vor proteja de cei care fac copy-paste….