Andy Szekely despre Legea reciprocitatii

Un mic fragment audio dintr-o emisiune la RadioLynx cu Cristian Carstoiu, despre Legea reciprocitatii in relatiile interumane.

Legea reciprocitatii se aplica foarte bine si in business si marketing. Am scris un articol despre Cum sa generezi reciprocitate in vanzari si marketing. Ti-l recomand, daca nu l-ai citit.

In plus, tot legat de Legea reciprocitatii iti recomand articolul despre Legea atractiei.

14. April 2008 by Ionut
Categories: Atractie si magnetism, Persuasiune si influenta | Tags: , , , , , , | 6 comments

Comments (6)

 1. Imi place foarte mult legea asta. Are insa si destule subtilitati pe care daca nu le intelegi este usor sa nu o poti folosi in favoarea ta. Cunosc mai multi oameni decat vreau care dau foarte mult si totusi nu exista reciprocitate.

 2. Este virusat site-ul sau cel putin post-ul asta . Mi-a sarit nod32 u de fund in sus.

  Pe laptop KAV face ca porcu de craciun…

  Ai adaugat ceva ce nu era si nu e bine ca acum e :)))

 3. forte bun interviul!

 4. Da, e virusat, si eu am patzit-o pe flock inca varinata mac os x. Ma duce la un site rusesc…

 5. Au fost ceva probleme cu niste virusi pe site/server. Si inca sunt se pare. Se rezolva cat de repede putem. Multumesc pentru intelegere si imi cer scuze pentru neplaceri.

 6. Absolut relevanta cunoasterea acestei reguli in tot ce inseamna viata si evolutie a societatilor umane. Cu ea poti fi manipulat sau te poti elibera din momentul in care o cunosti iar cand o folosesti pentru bine atunci castibi putere, iti poti atinge scopurile mai rapid, castigi prieteni si apreciere, iar daca nu o cunosti sau nu stii cum sa o aplici te arzi si nici nu stii de ce te-ai ar, esti manipulabil, iti atingi scopurile cu greutate(asta daca ti le atingi vreodata) si esti evitat.
  O carte pe care o recomand din tot sufletul pe acest domeniu este cartea Dr. Cialdini “Totul despre psihologia persuasiunii – amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare”. O gasesti in mod normal prin toate librariile care se respecta sau o poti comanda online.